Aangenaam Wonen
Aangenaam wonen

Residentie Wilgenhof beschikt over 39 huurappartementen, verdeeld over 4 etages. Er is een overdekte verbindingsgang met woon- en zorglocatie Wilgenhof. Een aantal appartementen bevinden zich in een zijgebouw naast de Residentie.

De appartementen

De vloeroppervlakte van de appartementen variëren van 99-131 m2 exclusief loggia, balkon of terras. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en beschikken over een open keuken met diverse inbouwapparatuur.

Faciliteiten

De Residentie beschikt over een ondergrondse parkeergarage. Op woongebouw Wilgenhof kunt u (tegen een kleine vergoeding) aan diverse activiteiten deelnemen en van faciliteiten (o.a. restaurant met buitenterras, bruin café, een bibliotheek en diverse winkeltjes) gebruik maken.

Veiligheid en comfort

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denkt u hierbij aan een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem en een met keycard beveiligde toegangsdeur.

Bereikbaarheid

De Residentie ligt lekker centraal, vlakbij het parktheater, het stadwandelpark en het centrum van Eindhoven. De residentie is bovendien perfect bereikbaar via de uitvalswegen en het openbaar vervoer.