Patty van Maasakkers nieuwe manager Vitalis Residenties

Mijn naam is Patty van Maasakkers. Sinds januari 2021 ben ik gestart als manager residenties van Vitalis Eindhoven. Graag stel ik mij even aan u voor.

Ik ben opgegroeid in Eindhoven en vind het belangrijk iets terug te doen voor de generatie die Eindhoven “op de kaart heeft gezet” . Samen met mijn collega’s  lever ik graag een bijdrage aan “gelukkig oud worden en zijn” voor onze bewoners. Dit doen we door het aanbieden van gezonde en lekkere maaltijden, een uitgebreid (cultureel) programma en ruimte voor privacy en ontmoeten.

Als ik in één woord mijn eerste periode samenvat dan is dat: trots. Ik ben trots om te werken bij de mooiste residenties van “mijn stad” en trots om onderdeel te zijn van vitale teams met veel energieke, betrokken collega’s. Onze bewoners waarderen de zorg met een 8,6 en mijn collega’s vinden dit heel normaal. Dit typeert onze mentaliteit en fijne sfeer.

Ook nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om deze sfeer te komen proeven!