Live streaming met Parktheater wederom succes

 

Live streaming met Parktheater wederom succes

Op vrijdag 16 september hebben de (buurt)bewoners van een 7-tal Vitalis en WoonincPlusVitalis locaties live de cabaretvoorstelling Associëren van Wim Daniëls bijgewoond, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Met de nodige technische ondersteuning komt een rechtstreekse verbinding met het Parktheater in Eindhoven tot stand. Medewerkers van het theater waren bij Vitalis aanwezig om de gasten op gepaste wijze te ontvangen. Zij konden, eventueel samen met hun kinderen, kleinkinderen, vrienden en andere bezoekers, de voorstelling op groot scherm bekijken in een complete theatersfeer.

Bijzondere samenwerking

De bijzondere samenwerking tussen Vitalis, Parktheater en Studio 040 resulteerde ook in 2014 en 2015 in een aantal voorstellingen ‘op locatie’. Cabaret, opera en ballet zijn op deze wijze toegankelijk voor mensen die graag van kunst en cultuur genieten, ook als het om gezondheidsredenen en door beperkingen in de mobiliteit niet meer mogelijk is om het theater in de stad te bezoeken. Vitalis wil graag laten zien hoe kunst en cultuur kunnen bijdragen aan verhoging van de levenskwaliteit van ouderen. Een maatschappelijk project met een technologische insteek, dat is juist in de stad Eindhoven een aantrekkelijke combinatie.